تحقیق-كشاورزی-و-زراعت

محصولاتی که دارای عبارت 'تحقیق-كشاورزی-و-زراعت' هستند

تحقیق باروری زیتون

نیازهای گرده افشانی گرده افشانی زیتون غالباً توسط باد صورت می‌گیرد بنابراین وجود آب و هوای مناسب و مساعد عاملی مهم و تعیین كننده در گرده افشانی و تشكیل میوه به شمار می‌رود در فصل گلدهی ‌بارندگی سبب شكسته شدن گرده و كاهش تلقیح و در نتیجه پوك ماندن مغز میوه می‌گردد حال آن‌كه درجه حرارت بالا به ویژه

تحقیق باروری و حاصلخیزی

باروری حاصلخیزی قبل از بحث در مورد رژیم مناسب برای چمن ، ممكن است آزمایش اینكه گیاهان چگونه برای بقا سازمان دهی شده اند قبل از مداخله انسان، ارزشمند است، هیچ بحثی نیست كه چمن نیاز به بارور كردن دارد، اما با كمان تعجب نیتروژن ، فسفر ، پتاسیم، كلسیم، منزیم، سولفور، عناصر سازمان دهندة دیگر تنه

تحقیق بیماری حشرات در چوب درختان

بیماری بیماری ریشه آرمیلاریا ؛ پوسیدگی ریشه بند کفشی PATHOGEN armilaria sp Figure 1 Armillaria gallica mushrooms on an old stump New York US (Used by permission of J Worrall) معمولا یکی از مهمترین بیماری های درختان در مناطق معتدل جهان است این بیماری در جنگل های بومی ، جنگل های کاشته شد

تحقیق تعاونی كشاورزی

مقدمه از جمله اهداف تعاونی ها تامین نیاز اعضاء ایجاد ارزش افزوده و تحصیل در آمد متناسب می باشد نوعی از شركت های تجاری كه نه سرمایه و نه ضمانت شركاء در آن تاثیر كلی دارد بلكه شركاء و كثریت آنها موثر است شركت تعاونی هستند در قبال احتیاجات روز افزون افراد ضعیف مخصوصاً كشاورزان و كارگران ، جزء ب

تحقیق شركت نوش مازندران

تاریخچه این شركت به نام شركت نوش مازندران و به آدرس استان مازندران – تنكابن – نشتارود كترا – از جاده اصلی شهر نشتارود 1700 متر فاصله دارد و واقع درشهرکی به نام كترا می باشد در زمینی به مساحت 55 هكتار و در یك موقعیت جغرافیایی خوب این شركت تأسیس شده است و از لحاظ دسترسی به مواد اولیه مصرفی كه

تحقیق شكر و جایگزینهای آن

شربت‌ ذرت‌ حاوی‌ فروكتوز بالا (HFCS) این‌ شربت‌ كه‌ در انگلستان‌ ایزو فروكتوز و در كانادا گلوكز فروكتوز نامیده‌ می‌شودشامل‌ هر گروه‌ از شربت‌های‌ ذرت‌ می‌شود كه‌ پردازش‌ آنزیمی‌ روی‌ آنها صورت‌ گرفته‌است‌ تا گلوكز آن‌ به‌ فروكتوز تبدیل‌ شود و سپس‌ با شربت‌ ذرت‌ خالص‌ تركیب‌ شده‌ است‌تا شیرینی‌ مطب

تحقیق قارچ

مقدمه مواد پروتئینی ، یکی از مهمترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسلنها است نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است از دیر باز انواع گوشتها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین مورد نیاز انسان بوده است لکن در حال حاضر، بواسطه تغییر روش زندگی ا

تحقیق قارچ های خوراكی

مقدمه تاریخچه كشت و استفاده از قارچهای خوراكی در ایران و جهان با توجه به اسناد ومداركی كه در دسترس است تاریخ مصرف قارچهای خوراكی به عنوان غذا و دارو ‏به‏ زمانی بسیار دور برمی‏گردد بطوری كه حتی انسانهای نخستین از خواص ویژه قارچها اطلاع داشتند و گاهی به عنوان یك ماده توهم‏زا در فالگیریها از آن استفاده

تحقیق میزان پتاس مورد نیاز در زراعت چغندرقند

مقدمه از دیرباز از مناطق زراعی ایران همواره به عنوان غنی ترین خاكها از نظر پتاسیم نام برده شده است بهمین جهت در طی سالها زراعت چغندرقند، از این عنصر پرنیاز گیاه شاید در مقادیر بسیار جزئی استفاده گردیده است، این امر در حالی اتفاق می افتد كه پتاسیم بعنوان عنصر قندساز در گیاهان به شمار میرود و می تو

تحقیق نخود

كنترل گلدهی گذار از مرحله رویشی به زایشی كاملاً مشخص است در مرحله رویشی به طور مرتب برگ،‌ ساقه و ریشه جدید می‌سازد آغاز گلدهی مستلزم بروز یك تغییر اساسی در الگوی تمایز جوانه انتهایی ساقه است كه منجر به ایجاد و توسعه اندام‌های گل ـ گاسبرگ، گلبرگ، پرچم و برچه‌ها می‌شود علیرغم این پیچیدگی، گلدهی تم

تحقیق نهال

مقدمه نهال سالم ، سنگ بنای کشاورزی پایدار کشاورزی پایدار نوعی کشاورزی منطبق بر منافع انسان و کارایی بیشتر در استفاده از منابع است مهم ترین هدف وزارت جهاد کشاورزی در برنامه چهارم توسعه ، پایداری تولیدات کشاورزی بر مبنای دانایی است و یکی از پنج محور مصوب جهت گیری های پژوهشی وزارت جهاد کشاورزی ، حف

پروژه سلنیوم و اصلاح آلودگی آن در خاك

پیشگفتار در این پروژه بر حسب نیاز به تحقیق و مطالعه این موضوع در ابتدا با بیان مقدمه ای كوتاه در مورد تاریخچه سلنیوم به بررسی خصوصیات فیزیكی و شیمیایی و نیز اشكال سلنیوم در طبیعت برای آشنایی بیشتر پرداخته شده است و پس از آن موارد مصرف این عنصر در صنایع مطرح گردیده و با دادن یك دید كلی راجع به ماهی

تحقیق آیش‌بندی و تناوب زمین

مقدمه كاشت مكرر یك محصول در یك قطعه زمین و كاشت مداوم زمین باعث تراكم عوامل نامساعد شده و ادامه زراعت را در آن زمین غیر ممكن می سازد اگر یك كشاورز ، تنها یك محصول در مزرعه خود بكارد یا در یك قطعه زمین همیشه فقط یك نوع محصول تولید كند ، نه تنها از كار و سرمایه خود حداكثر بازده را نخواهد داشت بلكه

تحقیق زراعت در مناطق خشك

گیاهان علوفـه‌ای مقدمه گیاهان عـلوفه ای و مــراتع منبع اصـلی انرژی بــرای تـغذیه دامــها می باشند اگـر عــلوفه دارای كیفیت كافی باشد میتواند 60 درصد نیاز غذایی گاوهای شیری ونیاز كامل گاوهای گوشتی را تامین نماید اكثر گیاهان علوفه ای متعلق به دو خانواده گرامینه ولگومینوزه می باشند در مناطق خش

تحقیق مقایسه گیاهان سه كربنه و چهار كربنه

متابولیسم كربن در فتوسنتز واكنشهای فتوسنتزی در دو مرحله انجام می گیرند در مرحله اول یا مرحله واكنشهای نوری ، انرژی نورانی به انرژی شیمیایی تبدیل می شود وATP وNADPH به وجود می آید این دو ماده برای انجام واكنشهای مرحلة دوم فتوستز یا واكنشهای تاریكی لازم اند در نور ، گیاه سبز دی اكسید كربن جو ر

محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی