تحقیق پیرامون میكروفون‌ها

تحقیق پیرامون میكروفون‌ها

تحقیق پیرامون میكروفون‌ها

دسته: برق

بازدید: 62 بار

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 26 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 37

میكروفونها (مبدلهای الكتروآكوستیكی) میكروفونها یا مبدلهای الكتروآكوستیكی، دستگاههایی هستند كه تغییرات انرژی آكوستیكی را به انرژی الكتریكی تبدیل می كنند (ضمناً عكس این مطلب نیز در مورد بلندگوها صادق است) همانطور كه می دانیم انرژی صوتی از نوع انرژی مكانیكی است و با جرم، محیط الاستیك و نیرو سر و كار

قیمت فایل فقط 28,800 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

میكروفونها (مبدلهای الكتروآكوستیكی)
میكروفونها یا مبدلهای الكتروآكوستیكی، دستگاههایی هستند كه تغییرات انرژی آكوستیكی را به انرژی الكتریكی تبدیل می كنند. (ضمناً عكس این مطلب نیز در مورد بلندگوها صادق است). همانطور كه می دانیم انرژی صوتی از نوع انرژی مكانیكی است و با جرم، محیط الاستیك و نیرو سر و كار دارد. بنابراین حفظ و انتقال انرژی صوتی (آكوستیكی) در برد زیاد امكان پذیر نیست. فرض كنید انرژی صدای گفتگوی انسان به میزان انرژی رعد و برق (مثلاً db130) باشد، البته می دانیم كه برد انتقال این انرژی محدود است، در صورتیكه اگر این انرژی (صوتی) به انرژی الكتریكی تبدیل شود هرگونه تغییر و تبدیل روی آن براحتی امكان پذیر می شود. برای مثال، انرژی الكتریكی را می توان بهر میزان تقویت كرد و آنرا به هر نقطه در فواصل خیلی دور ارسال داشت. مثلاً بردن یك نوار ضبط صوت در هر نقطه و یا انتقال صدای گوینده ای كه در جلوی میكروفون در استودیو در یك نقطه از جهان صحبت می كند و این انرژی توسط فرستنده رادیوئی به سایر نقاط با وسعت بسیار پخش می شود. انرژی الكتریكی بوسیله9 بلندگو مجدداً به انرژی اكوستیكی تبدیل می شود. در این فصل طرز كار این مبدلهای الكتروآكوستیكی را مورد مطالعه قرار می دهیم.
با توجه به ماهیت انرژی آكوستیكی دستگاههائی كه كار تبدیل را انجام می دهند به هر ترتیب با عمل مكانیكی سر و كار دارند و سیستمهای نوسان كننده مكانیكی مطرح می شوند. همانطور كه اگر شخصی در موقع صحبت كردن یك صفحه كاغذ را بطور كشیده در جلوی دهان خود قرار دهد، متناسب با دامنه و فركانس انرژی صوت كاغذ به ارتعاش درمی آید، ممبران میكروفون بر اثر صوت ارتعاش می نماید، با استفاده از پدیده های فیزیكی مانند پدیده های القای الكترومانیتیك، اثر پیزد الكتریك، تغییرات ظرفیت خازن و تغییرات مقاومت گردد، ذغال انرژی اكوستیكی به انرژی الكتریكی تبدیل می كند.
قبل از پیشرفت علم الكترونیك و ساختن تقویت كننده های مناسب معمولاً از شرایط نامناسب معمولاً از شرایط نامناسب میكروفون استفاده می شد، زیرا اگر بخواهیم سیگنال خروجی میكروفون بر حسب فركانس در نوار 20 تا 20000 هرتز خطی باشد راندمان میكروفون بسیار ناچیز خواهد بود. بطوریكه اگر سیگنال بلافاصله درون میكروفون تقویت نشود بر اثر ضعیف بودن دامنه سیگنال نویز بسیاری وارد شده و عملاً استفاده از سیگنال با كیفیت مناسب بدون استفاده از تقویت كننده امكان پذیر نمی باشد.


فهرست
میكروفون ها (مبدلهای الكتروآكوستیكی) 1
ساختمان میكروفونها 3
میكروفونهای ذعالی (كربن دار) 4
میكروفونهای دینامیكی (Moving Coil Mie) 5
میكروفونهای الكترومغناطیسی (Moviong Magnet Mic) 7
میكروفونهای نواری 10
میكروفونهای خازنی (الكترواستاتیك) و یا (الكتروكاندستور) 12
نتیجه (محاسن میكروفونهای مختلف 14
معایب میكروفونهای خازنی 15
دلایل احتیاج منبع تغذیه در میكروفونهای خازنی 15
میكروفون بی سیم یا MF یا Wireless Mic 16
پروانه كانال فرستنده (Program channal) 17
گیرنده (Reciver) 17
میكروفونهای الكترت (Electret Cendenser Mc) 19
منابع تغذیه میكروفونها 20
مزیت سیستم فانتوم بر AB 23
بادگیرها 24
جنس و ساخت بادگیرها 24
میكروفونهای تمام جهته (Omni directional) 26
میكروفونهای دوجهته یا دو راستایی یا هشت لاتین 29
میكروفون گان (Gun Mic or Tele Mic) 31
دلایل استفاده از میكروفون گان 33
مكانیزم میكروفون گان (Gun) 34
میكروفون مینی گان (Mini-Gun) 35

قیمت فایل فقط 28,800 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

برچسب ها : تحقیق پیرامون میكروفون‌ها , تحقیق برق , دانلود تحقیق , میكروفونها , انواع میكروفون , میكروفون خازنی , میكروفون نواری , میكروفون بی سیم , میكروفون سیمی , تعریف میكروفون , كارایی میكروفون , كاربرد میكروفون

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی