تحقیق ماشین‌آلات كشاورزی

تحقیق ماشین‌آلات كشاورزی

تحقیق ماشین‌آلات كشاورزی

دسته: کشاورزی

بازدید: 58 بار

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 172 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 49

فصل 1 اهمیت ماشین‌ در كشاورزی قرن‌ها سپری گشت تا اینكه از قدرت بدنی حیوانات در كمك به توان بدنی انسان استفاده شد با بوجود آمدن گاوآهن فلزی، موتور احتراق داخلی، تراكتور مزرعه و سایر ماشین‌های كشاورزی، تبدیل كشاورزی با دست به كشاورزی ماشینی انجام گرفت امروزه ماهواره‌ها از مزارع عمكسبرداری می‌كنند و

قیمت فایل فقط 28,800 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

فصل 1
اهمیت ماشین‌ در كشاورزی
قرن‌ها سپری گشت تا اینكه از قدرت بدنی حیوانات در كمك به توان بدنی انسان استفاده شد. با بوجود آمدن گاوآهن فلزی، موتور احتراق داخلی، تراكتور مزرعه و سایر ماشین‌های كشاورزی، تبدیل كشاورزی با دست به كشاورزی ماشینی انجام گرفت.
امروزه ماهواره‌ها از مزارع عمكسبرداری می‌كنند و متخصصین و دانشمندان را قادر می‌سازد تا مناطق آفت‌زده را مشخص كرده و رطوبت خاك، حرارت خاك و بسیاری از عوامل دیگر را اندازه‌گیری نماید. اختراع تراكتورهای كنترل از راه دور كه به طور خودكار و بر اساس برنامه‌های كامپیوتری كارهای زراعی را انجام می‌دهند (در كشور فنلاند)، فشار سطحی این تراكتور، 906 كیلوگرم، 4/1 فشار تراكتورهای متداول با توان یكسان است.
كشاورزی امروزه، با توجه به توسعه روزافزون صنعت، بدون استفاده از توان موتور و ماشین نمی‌تواند جای خود را ثابت و استوار نگه دارد. مزارعی كه توان موتوری و ماشینی‌های كشاورزی هستند، گذشته از كیفیت و كمیت انجام كار و صرفه‌جویی در مدت انجام مراحل مختلف عملیات آماده‌سازی بستر بذر، كاشت، وجین و سله‌شكنی، سم‌پاشی، كودپاشی، برداشت، بسته‌بندی و ذخیره محصولات كشاورزی، نیاز كمتری به توان بدنی كارگر جهت انجام این عملیات دارند.
امروزه با پیشرفت در ساخت و تولید ماشین‌های كشاورزی، بخصوص در ساخت كمباین‌های جدید، این نیروی كارگری مورد نیاز تا حدود 5/2 كارگر در ساعت برای تولید یك تن گندم كاهش یافته است.
پنبه، همیشه جزو محصولاتی محسوب می‌شده كه نیروی كارگری زیادی برای تولید آن مورد نیاز بوده، اما با مكانیزه كردن تولید این محصول، شامل اصلاح روش‌های خاك‌ورزی و كاشت و همچنین برداشت مكانیكی آن، پیشرفت‌های مهمی برای پایین آوردن این نیروی كارگری مورد نیاز بوجود آمده است.
در سال 1970 میلادی، با استفاده از تراكتورهای ردیف‌كار، ماشین‌های برداشت پنبه و سایر ادوات جدید، نیروی كارگری مورد نیاز برای تولید هر عدل 226 كیلوگرمی پنبه به 32 كارگر ساعت كاهش یافت. امروزه به علت پیشرفت در امر صنعتی شدن جهان و استفاده بیشتر ماشین در كشاورزی، از تعداد افرادی كه در مزارع زندگی می‌كنند، كاسته شده است. در كشور ما نیز استفاده از ماشین در كشاورزی در چند دهه‌ی گذشته، یكی از عوامل مهم كاهش تعداد روستانشینان بوده است. طبق آمارهای موجود در سال 1300 هجری شمسی، 72% از جمعیت كل كشور ما را روستاییان و چادرنشینان تشكیل می‌دادند. در سال 1355، حدود 53% از جمعیت كل كشور در روستاها زندگی می‌كردند و در سال 1375، جمعیت كل روستانشینان كشور، 34/38% رسید.

فصل 2
مكانیزاسیون كشاورزی در ایران
مكانیزاسیون كشاورزی چیست؟
از سال 1345، یعنی سالی كه قرارداد بین ایران و جمهوری رومانی به منظور خرید تراكتور و بعضی ادوات كشاورزی منعقد شد و تعداد تراكتور از آن سال در كشور رو به فزونی گذارد، بحث متخصصین فن بوده است.
مكانیزاسیون به معنی اعم، این نیست كه حتماً از موتور احتراق و یا از آخرین مدل‌های ماشین‌های كشاورزی استفاده شود. ابتدا لازم است دو وسیله ماشین و موتور را تعریف و آنها را از یكدیگر تشخیص و جدا نماییم.
ماشین: ‌وسیله‌ای است كه اگر به آن توان دهیم، برایمان كار انجام می‌دهد، ولی خود به تنهایی قادر به انجام كار نیست.

قیمت فایل فقط 28,800 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

برچسب ها : تحقیق ماشین‌آلات كشاورزی , تحقیق كشاورزی , دانلود تحقیق , كار تحقیقی كشاورزی , كشاورزی و زراعت , زراعت , كشاورزی , تحقیق ماشین‌آلات كشاورزی , ماشین آلات , انواع ماشین آلات كشاورزی , ماشینهای كشاورزی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی